Diyanet İşleri Başkanlığı Erzincan İl Müftülüğü Recep Demir ve Karaağaç Erkek Kuran Kurslarından mezun olan 62 hafız icazetlerini aldı.

Terzibaba Camisinde düzenlenen Kuran ziyafeti programında 62 hafıza icazetleri teslim edildi. Gerçekleştirilen programa Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Erzincan İl Müftüsü Yavuz Karabayır, cami imamları, Kur’an kursları eğitimcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Erzincan da Kur’an bayramı yaşandığını belirtti.

Daha sonra Cübbe ve Sarıklarını giyen 62 hafız, katılımcıların tekbirleri ile kürsü alanına gelerek, kısa surelerden okudular.

Ardından Vali Ali Arslantaş ve Başkan Başsoy, mezun hafızları başarılarından ötürü tebrik ederek, icazet belgelerini teslim ettiler.

Mezuniyet belgelerinin yanı sıra Erzincan Belediyesi tarafından 62 hafıza bisiklet, hayırsever iş adamları tarafından ise çeşitli hediyeler takdim edildi.