Erzincan’da Kredi Yurtlar Kurumu Yurtları arasında gerçekleştirilen Erkekler Futsal müsabakaları yapılan final maçları ile sona erdi.

Erzincan’da Kredi Yurtlar Kurumu Yurtları arasında gerçekleştirilen Erkekler Futsal müsabakaları yapılan final maçları ile sona erdi. 9 haftanın sonunda final müsabakasında rakibini 4-2 mağlup eden Abdurrahim Reyhan Yurdunu temsil eden Gençler Cıty takımı birinci oldu. Birinci olan takımın kupası düzenlenen tören ile verildi.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kredi Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü Yurtlar arası erkekler Futsal müsabakaları tamamlandı. Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yıldırım Akbulut Spor salonunda gerçekleştirilen yurtlar arası Futsal müsabakaları 2 grupta 9 takımın katılımıyla 9 hafta sürdü. Düzenlenen turnuva Abdurrahim Reyhan Yurdunu temsil eden Gençler Cıty takımı ile Mengücek Gazi Yurdunu Temsil eden Cimlasyon takımı arasında gerçekleştirilen final maçı ile sona erdi. Büyük mücadelenin yaşandığı müsabakayı Gençler Cıty 4-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Dereceye giren takımlara kupaları Erzincan gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ve Kredi Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek’in katılımıyla düzenlenen tören ile verildi.