15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın halkı sokaklara davet etmesinin ardından tüm Türkiye’de demokrasi nöbetleri tutuluyor. Demokrasinin ve milli iradenin yanında olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, demokrasi nöbeti tutan vatandaşa pilav dağıttı.
Erzurum Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Harun Akpınar, kuruma bağlı kuruluşların yönetici ve personelinin katıldığı Yakutiye Kent Meydanındaki, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğünün pilav dağıtım etkinliği yoğun ilgi gördü.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermil Zil, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, devletimiz, hükümetimiz ve demokrasimizin yanında olduklarını belirterek, demokrasi şehitleri için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının kampanya başlattığını anımsattı.
Zil, şunları söyledi: “Tüm birimlerimizle demokrasi nöbetleri tutuyoruz. Açtığımız stantla yaklaşık bin kişiye nohutlu pilav ikram ettik. Kurum olarak demokrasinin ve milli iradenin galip geldiği bugünlerde faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Demokrasi nöbetine katılan tüm vatandaşlara ve kurum çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.’’
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü standından pilav alan vatandaşlar ise kurumun sosyal hizmet anlamında başarılı çalışmalarla gündeme geldiğini belirterek, kurum yöneticilerine teşekkür ettiler.