Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Yönetimi, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve yönetimine ziyarette bulundular.

Ziyaretleri sırasında, AK Parti yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, önceki gün yaptığı “Eğer Doğu Perinçek ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan arasında bir seçim yapılacaksa, tarafımız sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır” konuşmasından ötürü bir teşekkür ziyareti mahiyetinde ve gündem hakkında istişarelerde bulundular.

MHP ERZURUM İL BAŞKANI NAİM KARATAŞ; “TERÖR BİTECEK”

Ziyaret sırasında Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş; “Türkiye’yi güzel günler bekliyor. PKK, Fetö ve bütün terör ve şer odakları çok yakın sürece temizlenecektir. Buna itimadımız tam. 15 Temmuz’da görüldüğü üzere bu millet, ferasetini ve cesaretini ispat etmiştir. Söz konusu vatan olunca, gerisinin teferruat olduğunu cümle cihana kanıtlamıştır. Söz konusu vatan olunca, siyaset üstü bir ferasetle gereğini yapmıştır. Ve her zaman da böyle olacaktır.”dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET EMİN ÖZ; “ORTAK BİR KURUL KURULABİLİR”

Karataş’ın konuşmasının ardından, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin öz, Karataş’ın sözlerini teyit ederek; “15 Temmuz’da halk kendi üzerinde bir irade olmayacağını göstermiştir. Bizler de üzerimize düşen görevleri laikiyle yapmalıyız. Örneğin, Erzurum için, ortak bir kurul kurabilir ve Erzurum’un sorunlarını konuşabilir ve bu sorunlara ortak çözümler getirebiliriz. Ve bu ortaya koyacağımız çözümleri elimizden geldiği kadar çözmeye çalışabiliriz.”dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET EMİN ÖZ; “GÖÇÜ ÖNLEMELİYİZ”

Konuşmasında Erzurum’un başlıca sorunları olan Göç ve Esnafın sıkıntılarına da değinen Öz; “Özellikle Erzurumluyu Erzurum’da tutmak için, göçü önlemek için tedbirler almalıyız. Zira, bu memleketten göçen her bir birey, bir duvarın tuğlası gibidir. Buna engel olmalıyız. Ayrıca, Ticareti canlandıracak, ticaret erbabını hareketlendirecek kesin ve hızlı çözümler üretmeliyiz. Bunları da kurulacak olan ortak komisyonda özellikle değerlendirmemiz gerekir.”dedi.

Milliyetçi Harket Partisi Erzurum İl Başkanı Karataş konuşmasında, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Öz’ün, ortak kurul düşüncesine gönülden destek verdiklerini belirterek; “sayın başkan, Ak Parti olarak bu teklifiniz bizi ziyadesiyle memnun etmekle beraber, şehrimiz adına da heyecanlandırdı. Erzurum için, Erzurum’un sorunları ve bu sorunların çözümleri için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu fikri bizimle paylaşmanız bizi memnun etti. İnşallah bu şehir için, devamında ülkemiz ve milletimiz için bizim de katkımız olur. Bu kurulda Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde de yaşanan sorunları ele almalıyız. Orada da sıkıntılar var. Halk bize bu konuda başvuruyor. Bu sorunları da kurulun çalışmaları arasında görmek isteriz.” dedi.