Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde ‘’Kalite Yönetim Sistemi’’ toplantısı düzenlendi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yardımcısı Tamer Ekinci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı 10 kuruluşun yöneticileri ve Toplam Kalite Sistemi Formatörleri katıldı.
Ekinci, burada yaptığı konuşmada hizmette kalitenin önemine değinerek, insan odaklı çalışmalara imza atan kurumun vizyonunu her geçen gün büyüttüğünü söyledi.
Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarının kurumsallaşma adına önemli olduğunu vurgulayan Ekinci, Türkiye genelinde tüm il müdürlüklerin ortak dili kullandığına dikkat çekti.
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yıllık denetimler yapıldığını belirten Ekinci, İSO 9000 standartlarının sağlandığını söyledi.
KURUM TSE BELGESİ ALMAYA HAK KAZANDI
2015 yılı Kasım ayında bu yönde denetim yapıldığını belirten Ekinci, bu denetim sonucu kurumun TSE belgesi aldığını anımsattı.
Sosyal yardımlar ve sosyal hizmetlerin kapsamlı çalışmaları esas aldığını belirten Ekinci, ‘’Kurumumuz, sosyal yardım, sosyal hizmet, eğitim ve sağlık alanında çok boyutlu çalışmalarla vatandaşa en iyi hizmetin gayretinde. Bütün bu hizmetlerin temelinde insan var, insan odaklı çalışmalarda kalite önemli bir yere sahip. Bizler bunun bilincindeyiz. Kalite yönetim sistemi hizmet çıtasının yükselmesi açısından çok önemsediğimiz bir konu. Kalitemizi tescillemek için yoğun gayret içerisindeyiz. Çalışmalarımızda ekip ruhunu önemsiyoruz. 2016 yılı sonunda TSE tarafından denetim yapılacak’ ’dedi.
Ekinci, kalite yönetimi sistemi yönetimi gözden geçirme toplantısını yılda bir kez yapıldığını anımsatarak, kalite yönetim sistemi konusunda personel eğitimini önemsediklerini ifade etti.
Konuşmaların ardından kuruluş yöneticileri, kuruluş çalışmalarında kalite yönetim sisteminin boyutu hakkında bilgi paylaşımında bulundu.