Spor Toto 3.Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi vere BB Erzurumspor, yarın kendi evinde oynayacağı Silivrispor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. BB Erzurumspor Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkacağız dedi.
‘ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÖNEMLİ BİR VİRAJ’
BB Erzurumspor Tesisleri’nde koşu ve ısınıma hareketleri başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Ardından çift kale taktik ağırlıkla çalışma ile tamamlandı. Antrenmanda futbolcuların hırslı ve neşeli oldukları gözden kaçmadı.
Futbolcuların moral ve motive bakımında yüksek olduğunu, şampiyonluk adına önemli bir viraja girdiklerini belirten BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, ”Silivrispor maçı şampiyonluk adına önemli bir viraj. Şu anda günde çift antrenmanla maça hazırlanıyoruz. Bizlere her zaman destek olan yönetime, taraftarlarımıza, tüm sporseverlere candan teşekkür ediyorum. Kimsenin şüphesi olmasın BB Erzurumspor adına kazanma ruhu ile sahaya çıkacak futbolcularımla hedeflenen zirve çıkışımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.