BB Erzurumspor’da Zonguldak Kömür Spor karşısında alınan 4-1’lik galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, birlik, beraberlik vurgusu yaparek “İyi bir aile ortamımız var. Bizi bozamayacaklar” dedi.
‘GALİBİYET KAZANDIRAN FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM’
Zonguldak Kömür Spor karşısında BB Erzurumspor’un arzulu ve istekli oyun ile farklı skor elde ettiğini açıklayan Mavi-Beyazlı Takımın Teknik Direktör Ahmet Yıldırım,’Çok şükür kazandık. Geçen haftanın verdiği stres, sıkıntı vardı. 2-2’lik skorla sonuçlanan Sivas Spor deplasmanından aldığımız puana kimse memnun kalmadı. Öncelikle güzel ve arzulu futbol ile galibiyet kazandıran futbolcularımı kutluyorum. Yolumuza devam ediyoruz.’
‘TAKIMIN MOTİVESİNİN BOZULMASINA FIRSAT VERMEYECEĞİZ’
BB Erzurumspor’da takım halinde birlik, beraberliğin önemine değinen Teknik Direktör Yıldırım, “Dışardan takımımızı çok karıştırmaya çalışmasınlar. İyi bir aile ortamımız var. Bunu bozmaya çalışanlar özellikle sosyal medyadan oyuncularımıza hakaret ediliyor. Yakınımızdakiler vuruyorlar. Bizim için esas lig ikinci yarıda başlıyor. Kim ne söyleyecekse yüzümüze söylesinler. İyi bir aileyiz. Sıkıntılarımız var. İnşallah Kulüp Başkanımız Sayın Ali Demirhan’ın çözeceğine inanıyoruz” dedi.
‘SOSYAL MEDYADAN HAKSIZ ELEŞTİRİLER, KÜFÜRLER ÜZÜYOR’
Ligin uzun maraton olduğuna dikkat çeken ve ikinci yarıdaki maçların önemli olduğuna değinen Yıldırım, “İkinci yarı gerçekten lig başlayacak. Şu anda orta da bir şey yok. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Benim için sosyal medyadan ‘istifa et’ diye yazıyorlar. Benim için önemli olan BB Erzurumspor Kulübüne Ali Demirhan ile geldim ‘Ali Demirhan git derse giderim’ biz Erzurumspor’u inşallah bu sezonda şampiyon yapacağız. Erzurumspor’un başarısı için varız. Dadaşlar Grubuna, Erzurumlu olan Erzurumspor sevdalılarına teşekkür ediyorum. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Bizi inşallah bozamayacaklar. Yanımızda gülerek arkamızdan konuşanları sevindirmeyeceğiz, takım olarak biz sevineceğiz” dedi.