Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Özel Güneş Koleji 4/C sınıf Öğretmeni Nesime Yıldırım ve öğrencilerini kabul etti.
Öğrencilere “Parkları biz yapıyoruz fakat koruması gereken de sizlersiniz” diyen Bulutlar, belediye çalışmalarıyla ilgili olarak öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplandırdı. Yerel yönetimlerin çalışma şeklini ve belediye hizmetlerini anlatan Başkan Bulutlar, öğrencilere bir öğretmen edasıyla ders verdi.
BULUTLAR: ÖĞRENCİLERİN SORULARINI CEVAPLADI
Öğrencileri Belediye Meclisin de kabul eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, minik konuklarına belediyeciliği anlattı. Minikler büyümüşte küçülmüşçesine belediye çalışmalarıyla ilgili yorumlar yaparak Başkan Bulutlar’a soru sordular. Öğrencilerden Eray Dumlu, Belediyenin eğitime ne gibi destek sağladığını yerel yönetimlerin eğitim kurumlarıyla işbirliğinin hangi düzeyde olduğunu sordu.
EĞİTİME BÜYÜK DESTEK SAĞLIYORUZ
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Küçük ziyaretçilerinin sorularına tek tek cevap verdi. Başkan Bulutlar;” Bölgemizde okullarımızın talepleri doğrultusun da tadilat, boya, badana çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Eğitim mekânlarını nezih bir hale getirerek sizlerin hizmetine sunuyoruz. Siz değerli öğrencilerimiz için eğitim amaçlı sosyal aktiviteler yapıyoruz. Her yıl eğitime kaynak kitaplar sağlayarak adeta eğitime lojistik destek sağlıyoruz. Böylece sınavlarda büyük başarılar elde ediyorlar. Her yıl eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Okul Müdürlerimiz tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kitap, kırtasiye ve okul kıyafetleri konusunda yardımlar yapıyoruz. Palandöken Belediyesi olarak bizim önceliğimiz eğitim ve sizlersiniz. ”dedi. Öğrencilere çikolata ve meyve suyu ikram eden Başkan Bulutlar, Parkları biz yapıyoruz fakat koruması gereken de sizlersiniz diyerek, miniklerden parklara, bahçelere zarar verenleri uyarıp, yeşil alanları koruyacaklarına dair söz aldı.
Özel Güneş Koleji 4/C sınıfı Öğretmeni Nesime Yıldırım, yoğun tempo içerisinde öğrencilerine vakit ayırdıkları için Başkan Bulutlar’a teşekkür etti.