AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, baba ocağı olan Narman İlçesi’nde Ramazan’ın son gününde bin 500 kişilik iftar yemeği düzenledi. İftar saatine bir saat kala başlayan sağanak yağmur katılımcılara zor anlar yaşattı. Milletvekili Orhan Deligöz ve vatandaşlar iftarlarını kahvelerde ve bakkallara sığınarak iftarlarını buralarda açtı.
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, burada yaptığı açıklamada, “Baba ocağı Narman’ı seviyoruz. Bin 500 kişilik iftar yemeği düzenlemiştik. Narman ve çevre ilçelerin Kaymakamları ve Belediye başkanları ilçe teşkilatları geldiler. Hava şartları müsait olmadı açık alan yemeğine şimdi yemekleri kahvelere evlere dağıtıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir anı kalacak. Yağmura da ihtiyacımız vardı. Ramazanın son günü bereketiyle Narman’ı bereketlendirdi. Cenabı Allah ne diyorsa o oluyor bizim planlarımızın bir önemi yok takdir Allah’ın. Narman için güzel bir iftar programı düşünmüştük programımıza katılan herkese çok teşekkür ederim. Hemşerilerimin Ramazan Bayramlarını canı gönülden kutluyorum.” dedi.
Narman Belediye Başkanı Ahmet Yücel İşleyen ise “Ramazan ayının başı rahmet ortası mağfiret sonu berekettir. Ramazanın son gününde günlerdir beklediğimiz yağmur geldi, bereketiyle geldi. Milletvekilimiz Sayın Orhan Deligöz’ün İlçe merkezinde vermiş olduğu yemekte ayak üstü heyecanla iftarlarımızı açıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
İftara katılan vatandaşlar ise sefer taslarıyla iftar yemeklerini evlerine götürdüler. Yağmur iki saat boyunca aralıksız devam edince açık havada yapılacak olan iftar yemek programı iptal edildi.
İftar sonrası yapılacak olan TRT sanatçısı Nurullah Akçayır konseri aşıklar programı ve Erzurum’un vazgeçilmezi olan Teyo Pehlivan gösterileri iptal oldu.
Halk ozanları vatandaşlara kahvede mini bir program düzenlediler. Milletvekili Orhan Deligöz hemşerileriyle bol bol samimi sohbetler ederken bir taraftan da dertlerini dinledi. Milletvekili Deligöz Ramazan Bayramının ilk günü baba ocağında geçirecek ikinci ve üçüncü günlerinde Erzurum’un diğer ilçelerinde bayram ziyaretlerinde bulunacak