Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu oyunculara cağ kebabı ziyafeti çekildi. Atatürk Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu tarafından şampiyonluk onuruna ikram edilen cağ kebap, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesisleri’nin bahçesinde kurulan ocakta pişirildi.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da şampiyonluk coşkusu devam ederken, Atatürk Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, mavi beyazlı futbolcular için özel bir ikramda bulundu. Yöneticilerinden teknik kadroya, oyuncularından çalışanlarına varıncaya kadar herkese cağ kebap ziyafeti çekilirken, Rektör Adayı Prof. Dr. Ahet Hacımüftüoğlu da mavi beyaçlı ekibi yalnız bırakmadı. Şampiyon takımın oyuncularına kendi elleriyle cağ kebabı ikram eden Hacımüftüoğlu, Kulüp Başkanı Ali Demirhan’la da bir araya geldi. Süper Toto 3. Lig’de Şampiyon olarak Erzurum’un yüzünü güldüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un, istenmesi halinde nelerin başarılabileceğini ortaya koyduğunu ifade eden Hacımüftüoğlu, "Biz Erzurumspor’un 2. Lig’de de şampiyon olacağına inanıyoruz. Çünkü takımda bu potansiyel fazlasıyla var" dedi.
HACIMÜFTÜOĞLU: BU TAKIM DAHA ÇOK İŞLER BAŞARACAK
Kendisi de aynı zamanda futbolcu olan ve Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Futbol Takımı’na antrenörlük yapan Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, Erzurumsqor’un en büyük avantajının yüksek rakım olduğuna dikkati çekerek, "Erzurum’daki oksijen düzeyi bir kere başlı başına bir avantaj. Bu bakımdan Erzurumspor daha yolun başındayken rakiplerine fark atmış oluyor. Buna ilaveten takımın moralinin yüksek oluşu ve işin başında da ehil bir yönetimin bulunması sebebiyledir ki; Erzurumspor’un yeni başarılara ve şampiyonluklara imza atacağına inanıyoruz" diye konuştu. Rektör Adayı Prof. Dr. Hacımüftüoğlu, açıklamasında Atatürk Üniversitesi’nin şehirdeki spor yaşamına doğrudan katkı sağlayabilmesi adına önemli projelere sahip olduklarınıın da altını çizdi.
B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan ise, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’ne aday olan Prof. Dr. Hacımüftüoğlu’na şampiyonluğa özel ikramından dolayı teşekkür ederek, "İşte biz hep bunu arzuluyoruz. Şehirle ve sporla iç içe olan, bütünleşen bir üniversite özlemi çekiyoruz. Ama şu ortamda maalesef Erzurum’da bu yok. Umuyoruz bundan sonraki süreçte bu ortamı hep birlikte inşa ederiz" ifadelerini kullandı.