Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından BB Erzurumspor, Bolu Kamp çalışması sonrası 4 günlük izinin ardından BB Erzurumspor Tesisleri’nde düz koşu yaparak sezon hazırlıklarına başladı.
BB Erzurumspor Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Yardımcı Antrenörler Bülent Üstüner, Zafer Demiray, Sinan Demircioğlu, Adem Çağlayan ve Kaleci Antrenörü Emin Sarı, nezaretinde ligin başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarına başladı.
Mavi-Beyazlılar 19 Ağustos Cuma günü yapılacak sezonun açılışı ile birlikte Kazım Karabekir Stadı’nda Hatayspor ile özel karşılaşma yapacak.
YILDIRIM, ‘ÇOK İYİ BİR TAKIMIZ’
BB Erzurumspor’un hazırlık çalışmaları programında sahada savaşan bir takım konumuna geldiğini ifade eden Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, “Yeni sezonda keyif veren bir Erzurumspor izleyeceğiz. Topun olduğu yerde çoğalan, savaşan bir takım görünümündeyiz. Lige çok az bir süre kaldı. Sezon açılışımızı da yaptıktan sonra, kendi sahamızda konuk edeceğimiz ligin ilk müsabakası Amedspor hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Bizim için her maçın parolası üç puandır. İnanıyorum ki, teknik heyet, futbolcularım, taraftarlarımız ile birlik ve beraberlik içinde başarı kulvarına emin adımlarla devam edeceğiz.” diye konuştu.