Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, yazılı bir açıklama yaparak askeri kalkışmayı sert bir dille kınadı.
Emekliler dernek başkanı Ahmet Degen yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini şiddetle kınadıklarını ve emekliler olarak ta demokrasiye asla zarar verilmesine müsaade etmeyeceklerini bildirdi. Türkiye’nin çok zor bir süreçten geçtiğini belirten dernek başkanı Ahmet Degen, “Artık tüm dünyanın gıpta ile baktığı Türkiye’de bir takım çete veya paralel yapılar zarar vermeye çalışıyor. Terörün her türlüsüne karşı olduğumuz gibi kanımızın son damlasına kadar da vatanımızı korumaya adanmış kişileriz. Hükümetimizin ve devletimizin her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.
Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile her platformda yakın temasta olduklarını ve özellikle de emeklilere yapılacak konut projesinde sık sık fikir alışverişinde bulunduklarını da sözlerine ekleyen Türkiye Emekliler derneği Erzurum şube Başkanı Ahmet Degen, Milletvekili Ilıcalı’ya yoğun çalışmaları ve emeklilere gösterdiği ilgi için teşekkür etti.