Öğrencilere okul yaptırıp, burs kazandıran ESKA Yönetim Kurulu Başkanı Eren Şar, Yılın İş adamı seçildi.
Yapmış olduğu eğitim yardımı, şehit aile ve dar gelirli çocuklara burs kazandıran ESKA Yönetim Kurulu Başkanı Eren Şar, 9’ncusu düzenlenen Eshab-ı Kehf Başarı ödülüne layık görülerek yılın iş adamı seçildi.
ESKA Grup’un kurulduğu günden bu yana kardeşlik, paylaşım, birlik ve beraberlik ekseninde çalıştığını ifade eden ESKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Eren Şar, dünyanın krizlerle mücadele ettiği bu dönemde Türkiye’nin içinde bulunduğu istikrar ortamının Türkiye’yi ve Türk iş adamlarını daha kuvvetli ve saygın bir konuma taşımayı hedeflediklerini belirterek, “Grup olarak öncelikle şehit aile ve dar gelirli çocuklarımıza bir nebze olsun ekmeğimizin bir dilimini bölüşerek katkı sağladık. Bundan böyle de ESKA Grup olarak bir çorbada bizim de tuzumuz olacak. Ülkemizin kalkınması adına ESKA Grup olarak çimentoyu yatırıma dönüştürerek istikrarımızı güçlü bir şekilde sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
İş Adamı Şar, Mayıs ayında Aydın ve Kahramanmaraş’ta düzenlenecek Eshab-ı Kehf Başarı ödülünü Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’den alacak.