Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile ASKF Başkanı Selahattin Codur, Pazar günü Bölgesel Amatör Lig’de ilk maçına çıkacak olan Aras 12 Martspor’a başarı dileğinde bulundu.
Erzurum’u bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Aras 12 Martspor, Pazar günü ligin ilk maçında grubun favorilerinden biri olarak gösterilen Artvin Hopaspor ile Aziziye İlçesi Orhan Tavlı Stadı’nda karşılaşacak. Zorlu karşılaşma öncesinde Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile ASKF Başkanı Selahattin Codur ve Burhanettin Andiç, Aras 12 Martspor’a başarı dileğinde bulundu. Genel Kaptan Mithat Yurt ve Antrenör Hayrettin Koç nezaretindeki Aras 12 Martspor’a başarılar dileyen spor adamları, Erzurum ekibinden galibiyet beklediklerini söylediler.
“BB Erzurumspor’da Aras 12 Mart’ta bizim için aynı değerde”
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 12 Bingölspor’un cezası nedeniyle Pazar günü Tarsus İdman Yurdu ile oynayacağı maçı Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda yapacağını belirterek, “Bu maç kritik müsabaka olması nedeniyle, Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak. Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Aras 12 Martspor ise Ilıca’da Hopa ile karşılaşacak. Aziziye İlçemizde bulunan Orhan Tavlı Stadımızın zemini de çok güzel. İnanıyorum ki, Erzurumlu futbol severler çok güzel bir maç izleyecek. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak BB Erzurumspor bizim için ne anlam ifade ediyorsa, Aras 12 Martspor’da o anlamda bizim için değerli bir takım, her zaman her ortamda Aras 12 Martspor’un Bölgesel Amatör Ligde yanındayız. Şimdiden temsilcimize başarılar diliyoruz” dedi.
Aras 12 Martspor’un Pazar günü Orhan Tavlı Stadı’nda oynayacağı zorlu doksan dakika saat 14.00’da başlayacak.