Horasan Belediyesi personeli, belediye idari amirleri öncülüğünde ilçe merkezinde çarşı temizliği yaptı.
Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın’ın ilçe genelinde başlatmış olduğu "Temiz Çevrem" kampanyası kapsamında "Horasan evimiz, sokaklarımız tertemiz" sloganıyla çarşı merkezi mahalle ve sokakları baştan sona süpürülerek yıkandı.
Horasan’ın çarşı merkezinde caddeler, sokaklar ve kaldırımlar gibi halkın ortak kullanım alanlarında belediye çalışanları, daire amirleri hep birlikte temizlik yaptı. Temizlik çalışmalarına Horasan Belediyesi, birim müdürleri, temizlik işleri, zabıta, park bahçeler müdürlüğü ekipleri katıldı.
Yol ve kaldırımlar süpürülerek, yerlere atılan çöpler toplandı. İlçenin çarşı meydanı, Yavuz Selim Caddesi, Ağrı Caddesi, Erzurum yolu, Kazım Karabekir Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi, 15 Temmuz Millet Meydanı ile bu güzergahta bulunan kaldırımlar ile yollar itfaiye aracı, arazöz ve su tankeri ile yıkandı. Horasan Belediyesi itfaiye aracı ile su tankerleri de su sıkarak temizlik çalışmalarına lojistik destek verdi. Kaldırımlar, çöp kova ve konteynırlarının yerleşik bulunduğu alanlar özellikle su ile yıkandı.
İlçede bulunan vatandaşlar, yapılan temiz çevrem kampanyasından dolayı Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın’a ve ekibine teşekkür ettiklerini ifade ederek, temizlik çalışmalarının önemli olduğunu dile getirdiler.