Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, KADEM’in düzenlediği İftar yemeğine katıldı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan lıcalı, yeni hükümetin birinci görevinin terörle mücadele olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Kadın ve Demokrasi Derneğinin sivil toplum kuruluşları ve şehit aileleri için düzenlediği iftara yemeğine katıldı. Yemek öncesi masaları tek tek dolaşan Ilıcalı davetlilere hayırlı iftarlar ve ramazanlar dileğinde bulundu. Hep birlikte açılan oruçların ardından kısa bir konuşma yapan Ilıcalı, KADEM Erzurum il Temsilcisi Av. Fatime Alkan’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ilıcalı "Başkanımız Fatime Hanım’a sözüm vardı, meclis çalışmazsa muhakkak iftar yemeğinize katılacağım diye bugün başkanıma verdiğim sözü tutmak için Erzurum’a geldim” dedi.
Ilıcalı, konuşmasında şehit ailelerini de ayrıca selamlayarak "Yeni hükümetimizin birinci görevi terörün kökünü kazımak, Allahın izniyle son demleri çırpınıyorlar, çok büyük kayıpları var. Terörün kökünü kazacağız inşallah. Sayın şehit aileleri bundan emin olmanızı istirham ediyorum, hükümetimize, bizlere, seçtiğiniz vekillerinize güvenmenizi istirham ediyorum. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin." diye ifade etti.