Çalışma ve İş Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü’nün 2016 yılı üçüncü olağan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında Valilik ek hizmet binası toplantı salonunda yapıldı.
Vali Seyfettin Azizoğlu’nun açılış konuşmasından ardından gündem maddeleri doğrultusunda bir önceki toplantıda alınan kararlar gözden geçirilerek 2016 yılı ilk 6 ayında yapılan faaliyetlere yönelik Vali Azizoğlu’na bilgiler verildi.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Toplum Yararına Proje, İşbaşı Eğitim Projeleri, İşsizlik Sigortası Hizmetleri, İş ve Meslek Danışmanlığı Faaliyetleri ve İşe Yerleştirme konu başlıklı projelerle ilgili İŞKUR’un yapmış olduğu çalışmalar gözden geçirildikten sonra toplantı sona erdi.
Yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Tacettin Ötügen, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Akar, Bilim Sanayi İl Müdürü Hacı İbrahim Buğdaycı, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Rasim Fırat ve ilgili birimlerdeki görevliler katıldı.