Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya, kamyon ve nakliyeci kesiminin sorunlarının fazla olduğunu belirterek, yönetim olarak bu sorunları en asgariye indirmek istediklerini söyledi.
Yönetimde yapılan değişiklik sonrasında başkanlık koltuğuna oturduktan sonra, başta taksi durakları olmak üzere, şoför kesimine ziyaretler gerçekleştiren Erzurum Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Yücel Karayakaya beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kamyon ve nakliyeciler derneğini ziyaret etti.
Samimi bir atmosferde geçen ziyarette kamyon ve nakliyecilerin sorunlarını dinleyen Başkan Yücel Karakaya, “Bugüne kadar hizmet noktasında ihmal edildiniz. Ben ve yönetimim bundan böyle her zaman sizlerin yanında olacağız. Hizmet anlayışımızda asla ayrımcılık olmayacak. Yeni yönetim olarak gerekli merciler ile temaslara geçerek kamyon ve nakliyecilerimizin sıkıntılarını gidermek için elimizden geleni yapacağız. Şehirde tespit edilen 11 adet korsan iş yapan kamyon ve asansörlü nakliye araçları var. gerekli mercilerle görüşüp korsan taşımacılık yapan kamyon ve asansörlü nakliyecileri ortadan kaldıracağız” dedi.
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya ve yönetiminin yaptığı ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade eden kamyon ve nakliyeciler derneği üyeleri ise, “Sorunlarımız fazla. Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin bizim sorunlarımıza ortak olup destek sözü vermesi ve yanımızda olmaları gelecek adına bizi umutlandırdı. Özellikle korsan taşımacılık bizim işlerimizi yüzde 70 oranında düşürdü. Artık buna bir el atılması gerekiyor. Bu konuda sayın Yücel Karakaya ve ekibine güveniyoruz.” dediler.