Erzurum’un Aşkale İlçesine bağlı Koşapınar Köyü’nde düzenlenen ‘Birlikte Rahmet Vardır’ şenliği ile çifte bayram coşkusu yaşandı.
Bu yıl üçüncüsü tertip edilen etkinliğe yurt dışından, Türkiye’nin farklı illerinden ve şehir merkezinden katılım oldukça yoğun oldu.
Programa İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Enver Başaran, Garnizon Komutanı M.Deniz Işılar, Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem, İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Koşapınar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Ulus, Köy Muhtarı Osman Atalay, köy sakinleri ve yüzlerce Koşapınarlı katıldı.
Programda konuşan Dernek Başkanı Haydar Ulus ve Köy Muhtarı Osman Atalay, geleneksel hale getirdikleri festivale katılım ve destek sağlayan herkese teşekkür ettiler.
İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Belediye Başkanı Enver Başaran ise konuşmalarında Ramazan Bayramında düzenlenen “Birlikte Rahmet Vardır” etkinliğinin oldukça anlamlı olduğuna dikkat çektiler.
Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte katılımcılar müzik eşliğinde halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler. Etkinlik kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlenirken dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.