Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber ve Erzurum Şubesi Yönetimi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti. İl Müdürü Taşkesenligil, “Kurumlar arasındaki koordinasyon çok önemli” dedi.
Pro Kursu için Erzurum’a gelen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Beraberinde TÜFAD Erzurum Şube Başkanı Abdusselam Gökçan, Başkan Yardımcısı Nurcan Güngör ve aynı zamanda TÜFAD üyesi olan Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü olan Güngör Şenses ile birlikte Taşkesenligil’i ziya eden Dilber, GHSİM’yi yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti.
Dilber, “Biz Ankara’da bulunan teknik adamlar olarak Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşsekenligil ile ekibinin Erzurum’un sporu için ne kadar özveri ile çalıştıklarını görüyoruz ve kendilerini takdir ediyoruz. Buraya geldiğimizde TÜFAD şube yöneticilerimizin de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzden stayişle bahsetti. Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz” dedi.
Bizde spor ayrımı yok
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, kendileri için sporda branş ayrımı olmaksızın, herkesi kucaklayan ve destekleyen bir yapıya sahip olduklarının altını çizerek, “Bir ilde kurumlar arasında koordinasyonun çok büyük önemi var. Bizde Erzurum’daki bütün kurum ve kuruluşlarda güzel ve sağlam bir koordinasyon sağlamış durumdayız. Spor ayrımı yapmadan bütün spor dalarına gereken ilgiyi gösterip, desteğimizi vermeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri var olan spor tesislerimize yenilerini ekledik. Yüksek İrtifa Sporcu Kamp Sahalarımıza yenilerini ekleyeceğiz, İnanıyorum ki, bu sahalar sonbaharda bitecek ve hizmete girecek. Artık amatör maçlarımızın oynandığı stadyumlarımızda bile elektronik skorboardlar mevcut” dedi.
Futbol maçları yeşil sahalarda oynanıyor
TÜFAD Erzurum Şube Başkanı Abdusselam Gökçan da, Erzurum’da antrenör arkadaşları ve üyeleri ile birlikte futbolun daha iyi noktalara gelmesi için mücadele ettiklerini belirterek, “Erzurum’da sezonda 800-900 maç oynatıyoruz. Bütün maçlarımız yeşil sahalarda oynanıyor. İlk kez bir şehrin profesyonel takımı, kışın yeşil sahada maçlarını oynayarak, sezonu tamamladı. Bizde daha önce GHSİM’nin bu başarılı çalışmalarından dolayı il müdürümüze teşekkür ettik. Bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.
TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ve Erzurum Şubesi yöneticileri, daha sonra spor tesislerini gezdi.