Marmara Oltulular Derneği Başkanı Fatih Hiçdurmaz, Karamürsel Cumhuriyet Başsavcılığından Oltu Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Zafer Birinci’yi makamında ziyaret etti.
Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Bektaş ile birlikte Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Birinci’yi makamında ziyaret eden Marmara Oltulular Dernek Başkanı Hiçdurmaz, Başsavcı Birinci’ye Oltu’da güzel günler geçirmesi temennisiyle Oltu kalesi resimli bir duvar saati hediye etti.
Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Birinci, hediye için Hiçdurmaz’a teşekkür ederek hayatı boyunca duvarından asacağını söyledi. Bugüne kadar görev yaptığı yerlerde almış olduğu tüm hediyelere gözü gibi baktığını belirten Birinci, Oltu’da görev yapmaktan ötürü de son derece mutlu olduğunu ifade etti.
Koyu bir sohbetin yaşandığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Birinci, “Oltu güzide bir ilçemiz. Oldukça sakin, huzurlu ve kendine has güzel bir havası var. Böyle bir yerde herkes görev yapmak ister. Göreve başladığım günden itibaren oldukça güzel izlenimler edindim” diyerek Oltu’nun tarihi ve kültürel özelliklerine atıfta bulundu.