AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Yüzlerce kişinin bir arada oruçlarını açtığı iftarın adından konuşan Ilıcalı, İHH İnsani Yardım Vakfı’na düzenledikleri etkinlik için teşekkür etti.
İHH insani Yardım Vakfı, Dünya Yetimler Günü nedeniyle Erzurum Olimpiyat Parkı’nda büyük bir organizasyonla iftar yemeği verdi. İftara Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve çok sayıda davetli katıldı. Kurulan bu kardeşlik sofrasında, yüzlerce kişi hep beraber oruçlarını açtı. İftar sonrasında kürsüye davet edilen Milletvekili Ilıcalı, davetlileri selamladıktan sonra, çocukluk ve gençlik yıllarında ki ramazanlara duyduğu özlemi dile getirdi. Prof. Dr. Ilıcalı "Dünya Yetimler Günü Münasebetiyle bizleri bir araya getirenlerden Allah razı olsun. Bende 1986 senesinde annesini ve babasını bir trafik kazasında kaybetmiş biri olarak üzerinden geçen yıllara rağmen bu acıyı hala unutamadım. Ramazan geldiği zaman annemi babamı hatırladığım Erzurum’daki anılarımı hatırladığım böyle bir ortamda bulunmak buradaki yetim çocuklarımızla onların aileleriyle beraber olmak çok büyük bir mutluluk." dedi.
Gündeme ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Ilıcalı "İnşallah bu ramazan ayının bereketi hepimizin üzerine olur. Son günlerde yaşadığımız terör belasından tamamen kurtulacağımıza inanıyorum, hükümetimize, devlet başkanımıza, güvenlik güçlerimize güveniyorum. Bu belayı da temizlediğimiz zaman her şeyimiz kalkınmaya yönelik olacak." diye konuştu.