AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Akıncılar Atlı Spor Kulübü’nü şampiyonluklarını tebrik etmek için ziyarette etti. Kulüp yönetiminin taleplerini dinleyen Ilıcalı, atlı spor kulübüne bir sürpriz yaparak maddi destekte bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde ilk kez oluşturulan Türkiye atlı cirit liginde, Akıncılar Spor Kulübü büyük bir başarıya imza atarak 81 kulüp içerisinde şampiyon oldu. Şampiyon takımı, tesislerinde ziyaret eden Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Üstün galibiyetinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu imkanlarla böyle bir başarı elde etmeniz takdire şayan. Bizlerde bu başarının ardından üzerimize düşeni yapıp sizlere destek olacağız." dedi.
Milletvekili Ilıcalı, Akıncılar Atlı Spor Kulübü’ne bir sürpriz yaparak 5 bin lira maddi destekte bulundu. Ayrıca büyük firmalarla sponsurluk desteği vereceğini de ifade eden Ilıcalı, kulüpte bulunan sporculardan 5 gence istihdam sağlayacağını belirtti.
Şampiyonluk kupasını , Etnospor Konfedarasyonu başkanı Bilal Erdoğan’ın elinden alan Akıncılar kulübü başkanı Atilla Gezmiş, "81 kulüp arasında gerçekleştirilen bu yarışlarda namağlup çıkarak Türkiye şampiyonu olduk . Bazı imkansızlıklar arasında yüürüttüğümüz çalışmalarla bu başarıyı elde etmek bizim için gurur verici. Bizler destek gördüğümüz sürece bu başarılara yenilerini ekleyerek yolumuza devan edeceğiz." diye konuştu.