Atatürk Üniversitesi Organ Nakli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetimi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’a Organ Nakli Merkezi’ne verdiği desteklerden dolayı şilt takdim etti.
Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret eden Organ Nakli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Gürkan Öztürk ve ekibi Rektör Koçak’la bir süre sohbet ettiler.
Atatürk Üniversitesi ve Araştırma Hastanesi’nin bölge insanı için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Rektör Koçak, üniversitenin bünyesinden bulundurduğu araştırma ve uygulama merkezleri içerisinde, Organ Nakli Merkezi’nin özel bir yere sahip olduğunu ve sorumluluğunun da büyük olduğunu ifade etti. Yapılan işlemlerinin tam bir ekip işi olduğuna vurgu yapan Rektör Koçak, bu zor işlerin layıkıyla altından kalkan Organ Nakli Merkezi’nin tüm çalışanlarına teşekkür etti.
Organ Nakli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Gürkan Öztürk ise sağlık ve insana hizmet açısından Erzurum’a ve bölge insanına en kaliteli hizmeti vermek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, Rektör Koçak’ın verdiği desteklerden bahsetti. Öztürk, Organ Nakli Merkezi olarak rica ettikleri her şeyi Rektör Koçak’ın hiç tereddüt etmeden kabul ettiğini ve asla desteğini esirgemediğini söyledi. Yönetim desteği olmadan başarının zor elde edilebileceğini ifade eden Öztürk, Rektör Koçak nezdinde herkese teşekkür etti.