Erzurum’un jimnastikteki özel şampiyonlarından biri olan Sümeyye Uruk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil tarafından ödüllendirildi.
Özel Sporcular Federasyonu tarafından önce Erzincan’da yapılan, jimnastik bölge şampiyonasında birinci olan ve ardından da İzmir’de yapılan Türkiye şampiyonasında birincilik kürsüsüne çıkan Antrenör İsmail Güler yönetimindeki Sümeyye Uruk, büyük başarısını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile paylaştı. Antrenörü İsmail Güler ve ailesi ile birlikte GHSİM’yi ziyaret eden minik şampiyon, büyük ilgi ile karşılaştı. Özel Şampiyon Sümeyye Uruk, jimnastikteki başarısını anlatırken, hedefinin milli takımda başarılı olmak olduğunu söyledi. Antrenör İsmail Güler de sporcusunun Özel Sporcular Milli Takımına gireceğini ve başarılı olacağına inandığını ifade etti.
Ziyarette, GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, şampiyon Sümeyye Uruk’a, yakın bir ilgi göstererek, anlara hediye takdim etti. Sporcunun ailesi de otizmli çocuklara ilgi ve desteklerinden dolayı Taşkesenligil’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.