TFF Spor Toto 3. Lig 1. Grupta ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 2. Lige çıkmaya hak kazanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, yöneticiler ve tüm sporcular Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret ettiler. Ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, “Bizler çok yoğun bir tempo içinde ligi lider bitirmeyi başardık. Göreve geldiğimiz ilk günden söylemiştik ki bizler bu şampiyon yapacağız. Önümüzde bir takım zorluklar olsa bile şehir olarak, taraftar olarak, sporcular olarak yılmadık ve bu günlere geldik. Takımımla gurur duyuyorum. Şampiyonluğu takımım adına Erzurum ve size armağan ediyorum” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de, “Bizler belediye olarak üzerimize ne düştüyse yerine getirdik. Elbette eksikliklerimiz oldu. Zorluklarla karşılaştık. Ama yılmadık. Takıma ve hocamıza güvendik. Hocamız bize bir söz vermişti. Bizi göreve getirirseniz bu takımı şampiyon yapacağız dediler ve sözlerinde durdular şampiyon yaptılar. Sağ olsunlar” diye konuştu.
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ta konuşmasında, “Bizler görevimiz icabı takımı gerektiği ölçüde izledik ve gereken desteği verdik. Hocası, idarecisi, yöneticisi ve sporcusu buna inandı ve zorlukları aşarak şampiyonluğu Erzurum’a getirdiler. Bizlerde bundan sonra ki bir üst lig olan 2.Lig de yine aynı başarıyı göstereceklerine eminim.” dedi.
Ziyaretten sonra BB Erzurumspor tüm yönetimi valilik çıkışında hatıra fotoğrafı çekildiler.