Saç Ekimi Koordinatörü Engin Sönmez, kelliğin insan yaşamında negatif enerjiye iten en büyük etken olduğunu belirterek, insan psikolojisini olumsuz etkilediğini söyledi.
Hairestetik Turkey Saç Ekimi Merkezinden Saç Ekimi Koordinatörü Engin Sönmez, yeni başlangıçların insan yaşamında pozitif bir etki bıraktığına dikkat çekerek, “Trafikte U dönüşünün anlamı yanlış başladığınız noktaya geri dönmektir. Başladığınız noktaya geri dönmek size yolunuzu çizmeyi ve yaşantınızı yeniden planlamayı sağlar. Yeni başlangıçlar sizi mutlu eder, enerjinizi pozitife çevirir. İşte kellik de sizin enerjinizi negatife iten en büyük etkenlerdendir. Sizi yaşlı gösterir, etrafınızdaki insanlar tarafından beğenilmemek korkusu ve özelliklede saçlı insanların yanında ezik duruma düşmek bazen psikolojinizi olumsuz etkileyebilir.” dedi.
Saç Ekimi Koordinatörü Engin Sönmez, “Hairestetik sizi kellik probleminizi U dönüşü yaptırarak gençlik yıllarınızda ki saçlarınıza yeniden kavuşturuyor. Kellikten saça hairestetik sayesinde saça U dönüşü yaptığınız andan itibaren artık enerjiniz pozitif, gözler sizin üzerinizde, beğenmeyenler beğenmeye, saç muhabbetlerinden kaçmamaya başlayacaksınız. Ve böylelikle hayatınız eskisinden daha da güzelleşmeye başlayacak. Hairestetik Turkey saç ekim merkezimize gelin bir günde kelliği saça dönüştürelim ya da siz kel olarak hayatın zorlu yollarında geri dönmek için kavşak aramaya devam edin.” ifadelerini kullandı.