“Sosyal Güvenlik Haftası” Erzurum’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür’ü Hulusi Bumin ile birlikte müdür yardımcıları ve personelini kabul etti.
Hafta dolayısıyla yapacakları etkinlikler hakkında Vali Altıparmak’a bilgi veren Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hulusi Bumin, Ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hizmet veren kurumda, vatandaşlarımızın memnuniyet oranının yüzde 76 olduğunu bu oranı daha da artırmayı ve kamu kuruluşları içerisinde memnuniyet oranı en yüksek kurum olmayı hedeflediklerini belirterek “Bu yıl 16-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında 10.yılını kutlayacağımız Sosyal Güvenlik Haftasında geçen bu süre zarfında uygulamalarda yapılan mevzuatsal düzenlemeler tüm paydaşlarımıza (Sigortalı-,İşveren, Sivil Toplum Kuruluşları-Resmi Kurumlar) anlatılarak, Kurumumuzda yürütülmekte olan hizmetlerin değerlendirilmesi, kurumumuz ile yaşanan sıkıntıların tespit edilmesi ve ileriye dönük bu sıkıntıların giderilmesini amaçlıyoruz” diye konuştu.
Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ta Türkiye’de Sosyal Güvenlik Kurumunun özellikle işsizlik kayıt dışı ekonomi ve istihdama yönelik uygulama ve çalışmaları ile ülke kalkınmasında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.