Basketbol Erzurum İl Temsilcisi Cem Culfa, Büyükşehir Belediyesi Minikler Basketbol Ligi ile Beyzanur Önel Ligi ve diğer basket organizasyonlarına verdiği destek nedeniyle GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’e teşekkür plaketi verdi.
Erzurum Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa, İl Temsilciliği yönetimi adına Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret ederek, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ederek, plaket takdim etti.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Minik Erkekler Basketbol Ligi ve Beyzanur Önel Minik Kızlar Ligine, GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’in verdiği desteklerin kendilerini mutlu ettiğini belirten Culfa, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen başta olmak üzere GHSİM Müdürümüz Fuat Taşkesenligil’in verdiği destekler sayesinde bu yıl 340’ı aşkın öğrenci basketbol keyfi yaşadı. Bundan daha büyük mutluluk ne olabilirki, il temsilicliğimiz adına bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkmesenligil de Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa’nın jestinin kendilerini onure ettiğini belirterek, teşekkür plaketinin kendilerinin moralini ve çalışma şevkini daha da yükselttiğini söyledi.
Taşkesenligil, 14 hafta boyunca Erzurumlu miniklere Büyükşehir Belediyesi’nin anasponsorluğunda müsabaka yaptırarak, basketbol oynatan il temsilciliği yönetimini kutlayarak, başarılarının devam etmesini arzu ettiğini söyledi. Taşkesenligil, “Bu hediyeyi en güzel köşemizde saklayacağız” dedi.