AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, sivil toplum örgütü temsilcileriyle buluştu. Demokrasi mitinglerinde meydanları üyeleriyle birlikte boş bırakmayan STK temsilcilerine teşekkür eden Taşkesenlioğlu, hep birlikte büyük bir zafere imza attıklarını söyledi.
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, darbe girişimin ardından haftalardır meydanlarda demokrasi nöbeti tutan sivil toplum örgütü temsilcilerine teşekkür ederek birer sertifika verdi.
Müceldili Konağı’nda STK temsilcileri ile bir araya gelen Taşkesenlioğlu, demokrasi nöbetinde sivil toplum kuruluşlarının hep meydanlarda halkın arasında olduğunu söyledi.Taşkesenlioğlu, “15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi ülkemizin birlik ve beraberliğine kastedilmiş, dış güçlerin de desteğiyle yapılmış planlı hain bir girişimdir. Dünya krizlerle uğraşırken Türkiye’nin sürekli büyüyüp gelişmesini hazmedemeyen dış mihraplar, FETÖ terör örgütüyle işbirliği yapmış, ülkemizi parçalamaya yönelmiştir. Ama hesap edememişler ki, mevzu ülke oldu mu hepimiz Çanakkale’de olduğu gibi tek yürek, tek beden oluruz. Kimse olayları uzaktan izlemedi. Kadın, erkek demeden halkımız tankların önüne bedenlerini siper etti. 24 günlük demokrasi nöbetinde halkımızla birlikte sivil toplum örgütleri de kendileriyle birlikte teşkilatlarını toplayıp geldi. Dualar etti, meydanlarda etkinliklerde bulundu. Hep bir ağızdan darbeyi kınadı” şeklinde konuştu.
Taşkesenlioğlu, daha sonra STK temsilcilerine sertifika vererek vatan için yaptıklarından dolayı teşekkür etti.