Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımında teknik kadro tamamlandı. Önümüzdeki sezon Erzurum’u Süper Lig‘de temsil edecek olan Termalspor’da bir süre önce Baş Antrenör Ali Erzurumluoğlu ile sözleşme yenilenmişti. Erzurumluoğlu’nun yardımcılıklarına Yeni Mahalle Belediyespor’dan Mustafa Yakın ile Berkan Otman getirildi.
Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, iki yardımcı antrenör ile bir araya gelerek sözleşme imzaladı. Her iki yardımcı antrenörün de Termalspor için hayırlı olması temennisinde bulunan Gülakar, “Önce baş antrenörümüz Ali Erzurumluoğlu ile sözleşme yenilemiştik. Şimdi başarılı hocamızın yardımcılığına kariyerli iki ismi getirdik. Mustafa Yakın, geçtiğimiz sezon Bayanlar Süper Ligi’nde şampiyon olan Yeni Mahalle Belediyespor’un yardımcı antrenörlüğü görevini yürütüyordu. Her iki ismin de Termalspor’a önemli katkı sunacaklarına eminim. Kulübümüze hayırlı olsun.” dedi.
Yakın ve Otman da, Başkan Gülakar’a samimi dilekleri için teşekkür ederken, Erzurum’da ve Termalspor camiasında görev almaktan mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.