Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum Temsilciği görevine Mustafa Kahveci getirildi.
TÜGVA, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, özgüveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik inşa etmek adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Erzurum Büyük Şehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kahveci, vakfın İstanbul Cevizlibağ’daki genel merkez binasına davet edilerek, Genel Başkan İsmail Emanet tarafından TÜGVA Erzurum İl Temsilciği görevine atandı.
TÜGVA Erzurum İl Temsilci Mustafa Kahveci, gençliğin sıkıntılarını çözmek, dertleriyle hemhal olmak ve onları hem ülkeye hem de dünyaya hayırlı bireyler haline getirmeyi şiar edinmiş bir vakfın neferi olmanın kendisi için gurur verici bir durum olduğunu söyledi.
Kahveci, “TÜGVA Erzurum İl Temsilciği saygın bir gençlik oluşumu adına olarak adından sıkça söz ettirdi. Teşkilatlanma ve gençlere ulaşma anlamında güzel işler yapmış bir temsilciğini devraldık. Bizden önceki temsilcimiz Abdulkadir Orhan beye bugüne kadar yaptığı önemli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Temsilcimiz Abdulkadir bey, Erzurum temsilciliğini getirdiği bu güzel noktada bize emanet etti. Bizim görevimiz ise vakfımızın temel prensipleri ve davası gereği daha da ileriye taşımak olacaktır” şeklinde konuştu.