BB Erzurumspor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi Tuzlaspor, dün öğle saatlerinde Erzurum’a geldi. İstanbul ekibi hava limanında çiçeklerle karşılandı.
BB Erzurumspor’un Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’ndaki rakibi Tuzlaspor, dün öğle saatlerinde Erzurum’a geldi. 2. Başkanı Erzurumlu olan İstanbul ekibini Taekwondo Federasyonu İl Temsilcisi Engin Akın ve Halk Müziği Sanatçısı Celil Kalkan ile takewondo antrenörleri çiçeklerle karşıladı. Aynı zamanda Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı olan Erzurumlu Zekeriya Tutar’ın 2. Başkan olarak görev yaptığı Tuzlaspor kafilesini çiçeklerle karşıladıklarını belirten Taekwondo İl Temsilcisi Engin Akın, “Tuzlaspor kupadaki rakibimiz, ama onun 2. Başkanı Erzurumlu hemşehrimiz Zekeriya bey, biz sayın Tutar ve misafirlerimizi onurlandırmak için çiçekle karşılayarak kendilerine hoş geldiniz dedik” şeklinde konuştu.
BİR TARAFTAR KULÜBÜM, DİĞER TARAFTAR KENDİ ŞEHRİM
Ailesinin ve akrabalarının büyük çoğunluğunun Erzurum’da yaşadığını ve kendisinin de hiçbir zaman Erzurum’la bağının koparmadığını ifade eden Tuzlaspor 2. Başkanı ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar, “Memleketim Erzurum’da taekwondo camiasının ve Dadaşların bize kafilemize ilgi göstermesi ve yakınlık duyması bizleri onurlandırmıştır. Ziraat Türkiye Kupası’nda memleketimin takımı BB Erzurumspor ile gruplara kalma maçı oynayacağız. Bir yanda 25-30 yılımı verdiğim Tuzlaspor, diğer yanda kendi memleketimin takımı BB Erzurumspor, Çarşamba günü (bugün) kim tur atlarsa onu alkışlarım. Benim açımdan çok farklı duygulara sahip bir maç olacak” dedi.
Tuzlaspor’un teknik patronluğunu ise Erzurumspor’da top koşturan Ferruh Özgün yapıyor.