Özbek Yazar Nurullah Muhammed Raufhan Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi’nde düzenlenen imza gününde Erzurum’da eğitim gören Özbek öğrenciler ve diğer katılımcılara Türkçeye çevrilen ‘Kuytudaki Kulübe’ kitabını imzaladı ve sohbet etti.
Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube ‘sinde düzenlenen imza ve söyleşide Nurullah Muhammed Raufhan Türkçeye çevrilen ‘Kuytudaki Kulübe’ kitabını imzaladı.
Özbekistan Yazıcılar Birliği hakkında bilgiler veren Raufhan; kitap okunma oranlarının yüksek olduğu Özbekistan’da yayımlanan iyi kitapların 30-35 bin adet basıldığını ve kısa zamanda da tükendiğini belirtti.
Programın sonunda TYB Erzurum Şube Başkanı M.Hanefi İspirli ve Başkan Yardımcısı Yusuf Kotan’a teşekkür eden Özbek Yazar Nurullah Muhammed Raufhan Erzurum’da gördüğü yakınlıktan memnuniyet duyduğunu TYB Erzurum Şubesi’nin çalışmalarını takdir ettiğini dile getirdi.
‘Hatıralardaki Erzurum’ kitabını inceleyen Raufhan Taşkent başta olmak üzere; birçok ilin böyle bir kitaba ihtiyacı olduğunu söyledi.