Uyuşturucu ile mücadele sürecinde mevcut durumu tespit etmek ve uygulanması gereken faaliyetlerin ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve koordinasyon içerisinde yürütülmesini ve takibini sağlamayı amaçlayan Uyuşturucu İle Mücadele İlçe Kurulu Toplantısı, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz’ün başkanlığında gerçekleşti.
Uyuşturucu ile Mücadele İlçe Kurulu Toplantısı, ilgili kurum amiri ve yetkililerinin katılımıyla Aziziye Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıda söz alan kurum amirleri ve yetkilileri kendi kurumlarındaki uyuşturucu ile mücadele konularında ki bilgileri kurul üyeleriyle paylaştılar.
Toplantıda konuşan Kaymakam Zafer Öz, “Vatandaşlarımızın fiziksel ve ruhsal açıdan sağlıklı bireyler olarak yetişmesi konusuna vurgu yaparak; ’İlçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmesinin sağlanmasına katkıda bulunmak, vatandaşlarımızın özellikle çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal açıdan sağlıklı bireyler olarak yetişmesi bizim en önemli asli görevlerimizden birisidir.” ifadelerinde bulundu.
Toplantı, başta Milli Eğitim olmak üzere askeriye, müftülük, cezaevleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve muhtarlarla yapılan etkinliklerin plan doğrultusunda yürütülmeye devam edilmesi, uyuşturucu ile mücadelede yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulması, görüş ve önerilerin dile getirilmesi ve uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği mesajıyla son buldu.