Eskişehir Ticaret Lisesi’nin 1982 yılı mezunları, bu yıl 8’incisi düzenlenen “Geleneksel 6/B’liler Buluşması”nda bir araya geldi.
Eskişehir, Ankara ve Manisa gibi Türkiye’nin farklı yerlerinde yaşayan eski sınıf arkadaşları, davetli öğretmenlerin de katılımıyla Eskişehir’de bir restoranda buluşup keyifli anlar yaşadı.
Yemekli buluşma ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan 6/B’liler Haber Bilim ve Kültür Bülteni editörü Ergün Veren “Parolamız son iki 6/B’li kalana kadar. Eskişehir Ticaret Lisesi 1982 yılı 6/B sınıfı mezunları olarak birbirimizden ayrılmıyoruz. Bu yıl sekizinci defa bir araya geldik. Ancak bizim dostluğumuz ve birlikteliğimiz her yıl gerçekleştirdiğimiz geleneksel buluşma yemeklerimizle sınırlı kalmıyor. 78 inci sayısını yayımladığımız aylık 6/B’liler Haber Bilim ve Kültür Bülteni ile birbirimizden sürekli haberler alıyoruz, irtibatımızı kesmiyoruz. Geleneksel buluşmalarımızda ve dostluğumuzda hedefimiz son iki 6/B’li hayatta kalıncaya kadar devam etmektir. Buluşmalarımıza eşlerimiz ve çocuklarımız da katılıyorlar. Zaman zaman öğretmenlerimizi de davet ediyoruz” diye konuştu.