AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen "Misafir Öğrenci Kardeşlik İftarı" programı kapsamında, 60 farklı ülkeden 150 öğrenciye iftar verildi.
Her yıl farklı iftar programları ile fark oluşturan AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata ve ekibi, bu yılda 60 farklı ülkeden 150 misafir öğrenciyle “Kardeşlik İftarı” organize etti. İftar programında memleket özlemi çeken misafir öğrenciler izledikleri ve özendikleri aile sofrası ile buluştu.
İftar programında konuşan Başkan Özata, “Bu akşam burada kardeşliğimizin devamını görmek birlik beraberlik içinde iftarımızı yapmak sizlerle hasbihal etmek için ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın sizlere ulaştırmam için gönderdiği selamını iletmek için geldik. Bizler AK Parti Gençlik Kolları olarak sizlere kapılarımız her zaman açık, istediğiniz zaman bizlere ulaşabilir, dertlerinizi ve sıkıntılarınızı paylaşabilir, bizlere uğrayarak çayımızı ve kahvemizi içebilirsiniz” dedi.
AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanı Ahmet İhsan Türk ise, Dış İlişkiler Başkanlığı olarak misafir öğrencilerle her zaman omuz omuza olmaya devam edeceklerini ve daha birçok etkinlikte birlikte olacaklarını ifade etti.