Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Başkanı Ali Nasuh Mahruki, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.
Akut’tun Eskişehir’de güzel bir yerleşkeye ihtiyacı olduğunu ifade eden Mahruki, Eskişehir Akut ekibiyle beraber Başkan Ataç ile fikir alışverişinde bulundu. AKUT Başkanı Mahruki “Eskişehir’de iki günlük bir programımız vardı. Bu sene AKUT’tun 20.yılı. İki gün çok verimli toplantılar oldu. Biz de Tepebaşı Belediyesi’nin misafiriyiz. Eskişehir’de kurulduğumuzdan beri buradayız. Şu anki yerimizi daha iyi bir yerleşke haline getirme durumundayız onunla ilgili görüşmeler yapıyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç ise “Akut başkanımız sürekli bizleri ziyaret ediyor. Kendisini burada görmekten son derece mutluyum. Daha iyi bir yer bulunduğunda yerleşkenin tüm ihtiyaçların karşılanacağı tesisler kurulabilir. Onu bu görüşmelerimize karar vereceğiz. Arkadaşlara teşekkür ediyorum. Türkiye’de çok büyük emekleri var. O açıdan da hepsini canı gönülden kutluyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda AKUT Başkanı Nasup Mahruki, Başkan Ataç’a “AKUT 20 Yaşında” yazılı bir plaket ile kendi yazdığı “Vatan Lafla Değil Eylemle Sevilir” kitabını hediye etti. Başkan Ataç da Mahruki’ye hazırlanan hediyeyi takdim etti.