Eskişehir’de bulunan Altın Çocuklar Akademisi’nin Batıkent ve Sümer’de bulunan şubelerinin veli ve öğretmenleri, düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
1985 yılında kurulan Altın Çocuklar Akademisi’nin her yıl düzenlediği kahvaltıda, akademinin Batıkent Merkez ve Sümer Mahallesi’nde bulunan ikinci şubelerine devam eden öğrencilerin velilerine, okulun öğretmenleri tanıtılırken okulun çalışmaları hakkında da bilgiler verildi.
Altın Çocuklar Akademisi Kurucu Müdürü Necla Çakır Süneçli, kurumlarına gösterdikleri ilgi ve güven için velilere teşekkür ederek, "Çocukların en iyi şartlar altında, pratik bilgilerle okula hazırlandığı özel dönemlerinde çocuklarla birlikte yürümekten mutluluk duyuyoruz. Çocukların gelişimlerine özel önem veriyoruz. En önemlisi de çocukların en önemlisi sevgiyle büyümesini ve okulu sevmesini sağlıyoruz. Yenilikçi, dinamik ve genç bir kadroyla çalışıyoruz. Çocuklarımız için her şeyin en iyisini yapma çabası içindeyiz. Bugün de burada veli ve öğretmenlerimizin kaynaşması açısından bir kahvaltı düzenledik" dedi.
Kahvaltıda ayrıca Doç. Dr. Ozan Evrim Tunca tarafından ’Çocuklarla Müzik’ başlıklı bir sunum yapılırken Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Güldeniz Coşkuner ile Çocuk Hastalıkları Uzmanı Gürkan Bozan tarafından da çocuklarda görülen bulaşıcı hastalıklar, aşı ve enfeksiyonlarla ilgili bilgi verildi. Veliler de kahvaltıdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.