Anadolu Üniversitesi İletişim Sanatları Atölyesi (İSA) tarafından dönemin son etkinliği olarak TRT Stadyum programı sunucusu Ersin Düzen ile söyleşi gerçekleştirildi.
İletişim Bilimleri Fakültesi Frig salonunda düzenlenen söyleşiye, TRT’de Stadyum programı sunuculuğunu yapan Ersin Düzen katıldı. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterilen etkinlikte, Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi eski mezunu olan Ersin Düzen, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak önemli bilgiler verdi. Sunuculuğa geçiş aşamasından önce 23 yıllık mesleki serüveninden bahseden Düzen, gençlere medya ve spor sektörünün önemli noktalarını anlattı. İyi spiker olmanın yöntemlerinden de bahseden Ersin Düzen, öğrencilere, mezuniyet sonrası nasıl bir sektör ile karşılaşacaklarını aktardı.
Söyleşi ile ilgili bilgi veren İletişim Sanatları Atölyesi Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Sündük, öğrenci arkadaşlarına fayda sağlayacağını düşündükleri bir etkinliği İletişim Sanatları Atölyesi olarak düzenlediklerini dile getirdi. Sündük, “Katılımcı arkadaşları spor medyası hakkında bilinçli bir kişiyle bir araya getirmek, sohbet ettirmek istedik. Ersin Düzen’den bu anlamda ne kadar faydalanırsak, bizim için o kadar iyi olur. Arkadaşlarımız Ersin Düzen’e mesleği hakkında sorular sordu. Örneğin, mesleğe nasıl başladığı, iyi spiker olmanın yolları gibi sorular yönelterek, bu konuda bilgi sahibi oldular. Umarız, söyleşiye katılan arkadaşlarımızın bir şeyler öğrenmesine, bilgi sahibi olmasına aracı olmuşuzdur” ifadelerini kullandı.
Yaklaşık 1 saat süren söyleşide, öğrencilerin Düzen ile hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.