Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, vatani görevlerine uğurlanacak 33 kınalı kuzu için Muttalip Mahallesi’nde düzenlenen asker eğlencesine katıldı.
Vatani görevlerini yerine getirecek gençlere günün anısına birer hediye takdim eden Başkan Ataç; "Sevgili Muttalipliler, bu akşam bizim mutlu bir gecemiz. Türk gencinin en büyük ideali asker olup vatanına hizmet etmektir. Bu güzel görevi hepimiz zamanında yaptık. Öncelikle şansınız bahtınız açık olsun arkadaşlar. Allah’ın izniyle sağlıklı gideceksiniz sağlıklı döneceksiniz. Analarınızın babalarınızın dualarını her zaman alacaksınız bu vatana alnınız açık hizmet edeceksiniz. Yolunuz açık olsun Allah sizi her türlü kazadan beladan korusun. Güle oynaya gidin güle oynaya gelin düğünlerinizde de oynayacağız biz sizleri çok seviyoruz. Vatan da sizleri seviyor yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.
Asker eğlencesine Başkan Ataç’ın yanı sıra Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan Tutucu, Abdullah Tepekaya, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, asker aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.