Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın; muhtarlarla birlikte Seyitgazi’ye bağlı Göcenoluk, Sandıközü, Aksaklı, Yenikent ve Cevizli mahallelerinden gerçekleşen Yağmur ve Şükür dualarına katılarak bereketli olmasını diledi, Anneler Günü’nde karanfil hediye etti.
Etkinlikte mahalle sakinleri ile bir araya gelerek hasbihal eden Başkan Kalın, yaptığı konuşmasında, Yağmur ve Şükür dualarının kabulünü ve bereketli bir hasat döneminin geçmesini Yüce Allah’tan niyaz etti. Kalın, “Allah bolluk, bereket, dirlik ve birlik nasip etsin. Kardeşlik duygularımızın güçlendiği bu programların devam etmesi en büyük temennimiz" dedi.
Gerçekleşen programda Kur’an-ı Kerim okundu, ardından topluca dualar edildi. Yağmur duasının ardından vatandaşlara yemek ikram edildi.
BAŞKAN ANNELERE KARANFİL HEDİYE ETTİ
Başkan Kalın, yağmur dualarının ardından Yazıdere Mahallesi’nde Üryan Baba Anma Etkinlikleri’ne, daha sonra Çatören, Salihler ve Numanoluk mahallelerinde ise Hıdırellez şenliklerine katıldı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Kalın programlarda emeği geçenlere teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Her yıl geleneksel hale getirilen bu etkinliklerin devam etmesini dileyen Başkan Kalın, "Birlik beraberlik ve kaynaşmanın sağlanması adına bu etkinliklerin artarak devam etmesini diliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Şenliğe katılan annelerin de karanfil hediye ederek ’Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Kalın, “Başımızın tacı olan annelerimizi bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Unutmayalım ki cennet analarımızın ayakları altında. Cefakar ve vefakar tüm annelerimizin günleri kutlu olsun diye konuştu.