Odunpazarı Belediyesi’nin mahallelerde bulunan sorunlu bölgeler için gerçekleştirdiği hizmet çalışmalarında uyguladığı yeni sistem tüm hızıyla devam ediyor.
İlk uygulamasını Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan 6 mahallede yapan Odunpazarı Belediyesi, son olarak 71 Evler Mahallesi’nde çalışma yaptı. Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kırsal Hizmetler, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü’nden oluşan ekip, “Odunpazarı Belediyesi Mahallenizde Çalışıyor” sloganıyla çalışmalarını sürdürürken, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt da çalışma yapılan 71 Evler Mahallesi’nde vatandaşla bir araya geldi.
Odunpazarı Belediyesi’nin geliştirdiği yeni sistem hakkında bilgi veren Başkan Kurt, bu sistem sayesinde ekiplerin koordineli bir şekilde çalıştığını ve mahallelerdeki eksikleri tamamladığını ifade etti. Vatandaşların istek ve şikâyetlerini de dinleyen Başkan Kurt, hazırlanan yeni sistemle daha mutlu bir Odunpazarı yaratmayı hedeflediklerini söyledi. Bahara yeşil bir Odunpazarı ile merhaba diyeceklerini belirten Başkan Kurt, “Sosyal ve kültürel zenginliğimizi temiz ve daha yaşanılabilir bir çevrede yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.