Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.
Mesajında, barış ve kardeşlik vurgusu yapan Başkan Kurt, bayramların insanlar arasındaki sevgi ve dostluk bağlarının pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine neden olduğunu kaydetti. Başkan Kurt, “Sevgi, saygı ve hoşgörünün simgesi olan bayramlar küslüklerin bittiği, büyük küçük herkesin ortak paydada buluştuğu özel günlerdir. Hepimizi yasa boğan olayların yaşandığı, her zamankinden çok daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz günler geçiriyoruz. Bayramlar, bir toplumda millet olmanın, omuz omuza olmanın, birlik ve beraberlik içinde yaşamanın, kuvvetlendiği günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle dayanışma ruhunu kaybetmeden; hep birlikte sevgi, huzur, kardeşlik ve barış dolu nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle Kurban Bayramımız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.
Terör olayları ve darbe girişimini sırasında hayatını kaybeden şehitler ile yakınlarını da unutmayan Başkan Kurt, mesajına şöyle devam etti:
“Bu bayramda ne yazık ki birçok ailenin evinde acı var. Biliyoruz ki, şehitlerimizden dolayı, bu bayramı her zamankinden farklı ve yaslı bir şekilde geçireceğiz. Ben bu anlamda bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.”