Tepebaşı Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Beldeevleri Yeni Yıl Buluşması’nda yaklaşık 2 bin kursiyer kadın bir araya geldi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen ve CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya kadınların coşkusuna ortak oldu. Alkışlar arasında salona giren Başkan Ataç, Altan Öymen ve Utku Çakırözer kadınların yoğun ilgisi ile karşılanırken, bu coşku birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bir buluşmaya dönüştü. Başkan Ataç, salonda bulunan binlerce kadının Eskişehir’in aydınlık yüzü olduğunu ve bu tablonun Türkiye’ye örnek olması gerektiğini belirtti. Ataç, “Bu vatan dünyanın en güzel toprakları, burası hangimize dar geliyor. Birbirimizi sayalım, sevelim bu topraklarda barış içinde yaşayalım. Şehitlerimize bir kez daha rahmetler diliyorum. İyi günlere birlikte yürüyelim, daha güzel günleri birlikte yaşayalım. Siz bize destek verdiniz biz de sizlerle bugünlere geldik. Biz de sizin başınızı eğdirmedik. Bu ülkede 10 kişi bir araya gelmekten korkuyor ama şu salonda 2 bin kişi var. Sevince, inanınca, çalışınca her şey oluyor. Dik duracağız, kimseye boyun eğmeyeceğiz” diyerek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.
Daha sonra katılımcıların hediyeleri Başkan Ataç, Vekil Çakırözer ve Altan Öymen’nin çekilişleri ile belirlendi. Kadınlar, çekiliş sonunda çıkan hediyelerini bu isimlerin elinden almanın mutluluğunu yaşadı. Tepebaşı Belediyesi’nin “Beldeevleri Geleneksel Buluşması” Salim Özkara ve Hiran’nın mini konseri ile devam etti.