Odunpazarı Belediyesi tarafından “WoodHands-Ağaç Ellerde Yaşam Buluyor” sloganı ile Tarihi Odunpazarı Meydanı’nda düzenlenen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali beşinci gününde devam ediyor.
Tarihi Odunpazarı Meydan’ındaki festival alanını gezen CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, festivale katılan sanatçılarla sohbet etti. Sanatçılardan çalışmaları hakkında bilgi alan Çakırözer, festival alanında açılan stantları da gezdi. Çakırözer, WoodHands Ahşap Heykel Festivali’nde olmaktan onur ve memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Bir Eskişehirli olarak Eskişehir’e böyle bir festival kazandırıldığı için gurur duyduğunu vurgulayan Çakırözer, konuşmasına şöyle devam etti: “Sanatçılar ile de görüştüm onlarda çok memnun. O yüzden hem Belediye Başkanımız Sayın Kazım Kurt’a emekleri için çok teşekkür ederim. Ayrıca Kore’den, Amerika’dan, Gürcistan’dan, Japonya’dan gelen değerli sanatçılar var, hepsine Eskişehir’e geldikleri için, bu heyecanı, sanatı ve kültürü getirdikleri için minnettarım. Eskişehirliler olarak kendilerini burada ağırlamaktan onur duyuyoruz. Şu anda yapmakta oldukları ahşap sanat eserlerinin bitmiş halini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.”