Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde ücretsiz çamaşır yıkama günleri bu yıl da öğrencilerin yaşamını kolaylaştıracak.
Özellikle üniversitede okuyan öğrencilerin en büyük sorunu çamaşır yıkama, Tepebaşı Belediyesi’nin sunduğu hizmetle sorun olmaktan çıkıyor. Hafta içi 21.00, hafta sonu 16.00’ya kadar gençler çamaşırlarını 29 Ekim Gençlik Merkezi’ne getirerek yıkayabiliyorlar. Ayrıca gençler çamaşırlarını yıkadıktan sonra kurutma makinesini kullanarak eşyalarını temiz ve kurumuş bir biçimde geri götürebiliyor.
Yapılan açıklamada, öğrencilerin, Eskişehir’de öğrenci olmanın ayrıcalığını, Tepebaşı Belediyesi ile bir kez daha yaşadığı belirtilerek, “Çamaşır makinesi bulunmayan, yurtta kaldığı için çamaşırlarını farklı çamaşır yıkama merkezlerinde ücretli yıkatan gençler, 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde bu sorunlarını çözerken etüt salonları, bilgisayar laboratuvarı, derslikler, tiyatro salonu, müzik odası, kütüphane, fitness ve kardio aletleri, 3-5 yaş arası oyun ve beceri grubu alanları, çok amaçlı salonlar, Avrupa Birliği Gönüllü Hizmetleri Birimi ile eksiksiz bir merkez hizmetini de almanın keyfini yaşıyor” denildi.