Odunpazarı Dernekler Platformu eğitim alanında bir adım daha atarak, yaklaşan Kamu Personeli Seçme Sınavı için hızlandırılmış kurs düzenledi.
Eskişehir’de KPSS kurslarının yetersizliğinden dolayı oluşan boşluğu doldurmak ve öğrencilere destek olmak amacıyla bu çalışmanın yapıldığı belirtildi. Platform adına Odunpazarı Kadın Gelişim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen KPSS kursunun içeriği hakkında yapılan açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
“Sınava az bir süre kalması sebebiyle öğrencilerimizi kısa zamanda sınavlara hazırlamak ve bilgilerini tazelemek arzusundayız. 16 Ekim 2016 tarihinde yapılacak Ön Lisans KPSS Sınavı ve 20 Kasım 2016 tarihinde yapılacak olan Ortaöğretim KPSS sınavı için Hızlandırılmış KPSS Kampı düzenlemekteyiz. Kamplarımızda Ankara’dan getirilecek alanlarında uzman eğitmen kadromuzla 5 ayrı derste toplam 50 saat eğitim verilecektir. Kayıtlarımız derneğimizin merkezinde yapılacaktır. Hafta içi gündüz, hafta içi akşam ve hafta sonu tam gün olmak üzere üç ayrı program olarak gerçekleştirilecektir. Ön Lisans Kurslarımız 24 Eylül tarihinde başlayıp, 14 Ekim’de bitecektir. Ortaöğretim KPSS Kampı ise 29 Ekim de başlayıp 18 Kasım’da sonlandırılacaktır. Kontenjanlarımızın sınırlı olduğu kurslarımızla, müracaat sırasına göre kayıt yapılacaktır.”