İnönü Belediyesi’nin sponsoru olduğu Oklubalı Oryantiring Spor Kulübü sporcusu Elif Gökçe Avcı, şampiyonluklarına yenilerini eklemek için çalışmalarına devam ediyor.
Son olarak Makedonya’da yapılan Güneydoğu Avrupa Şampiyonası’nda 1. lik kürsüsüne çıkan 18 yaşındaki Elif Gökçe Avcı, İnönü Belediyesi’nin sponsorluğunu üstlendiği diğer oryantiring sporcusu Furkan Tecelli ile beraber İnönü’yü yurt içinde ve yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Şimdiye kadar Türkiye Oryantiring Spreent Şampiyonası şampiyonluğu, Güneydoğu Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu, ISF Liseler Arası Dünya Oryantiring Şampiyonası 3.lüğü gibi başarılar elde eden Avcı, Antrenörü İlyas Avcı ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi olan Gözde, 22-26 Ağustos tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası’nda İnönü’yü diğer bir şampiyon Furkan Tecelli ile beraber temsil edecek.
Antrenörü İlyas Avcı ile beraber İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a ziyarette bulunan Elif Gökçe, desteklerinden dolayı ksendisine teşekkür ederek başarı sözü verdi.