Eskişehir Valiliği Engelliler Koordinasyon Müdürlüğü tarafından Eskişehirli engelliler için temsili kına gecesi düzenlendi.
Eskişehir Öğretmenevi’ndeki geceye, Eskişehir Vali Yardımcısı Hamdi Bilge Aktaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, Müdür Yardımcısı Hamit Ateş, şube müdürleri, Odunpazarı Halk Eğitim Merkez Müdürü Bülent Korkmaz ve dernek başkanları katıldı. Askerlik çağına gelmiş, ancak engelli olduğu için vatani görevlerini ifa edemeyecek olan 20 engelli genç ile birlikte toplam 60 engelli vatandaş, kına gecesinde engelliler gönüllerince eğlendiler. Etkinliğe aileleriyle birlikte 250 kişiye yakın bir kalabalık katıldı. Engellilere ve katılanlara Eskişehir Valiliği tarafında akşam yemeği verildi.
Eskişehirli engelliler, kendileri için düzenlene asker eğlencesinde bol bol oynayarak vatani göreve olan hasretlerini dile getirdiler. Asker eğlencesinde ayrıca Eskişehirli sanatçılar Cenk Gündoğmuş ve Caner Şahin de şarkılarıyla ve şiirleriyle engellilere neşeli bir akşam yaşattılar.